Home
Voeding
Bewegen
Contact


Image

Als gecertificeerd running instructor geef ik looptraining en/of bewegingsadvies aan particulieren en bedrijven, zowel op individuele basis als aan groepen.

Individuele begeleiding en bewegingsadvies
Een individueel begeleidingstraject biedt meer flexibiliteit in de agenda en zorgt ervoor dat er extra nadruk ligt op het bereiken van persoonlijke doelen. Hetzelfde geldt voor de begeleiding van kleinere groepen, vaak van vrienden of kennissen. In dit geval stel ik een speciaal programma op dat helemaal aansluit op de persoonlijke behoefte en wensen of het nu gaat om techniek, duur, afstand of combinatie met voeding. Daarnaast geef ik ook hersteltrainingen bij blessures. Dit gaat veelal in overleg met uw fysiotherapeut. Ten slotte heb ik ervaring met het begeleiden van kinderen. Juist hier is een gerichte en positieve persoonlijke aanpak vaak heel effectief.

Groepstraining
Wilt u met hardlopen beginnen, uw vaardigheden versterken of uw persoonlijke conditie verbeteren en vind u het leuk om dit samen met anderen te doen, dan kunt u zich inschrijven voor een groepstraining. De groepstrainingen worden op verschillende dagen en tijden gegeven en duren een uur. Er is veel aandacht voor coördinatie, balans en looptechniek. Voor meer informatie over mogelijkheden kunt u hier klikken.


"Rosa heeft mij geholpen mijn persoonlijke grenzen te verleggen. Nooit gedacht dat ik drie kwartier achter elkaar zou kunnen hardlopen."

Design:www.uweigenwebpagina.nl