Home
Voeding
Bewegen
Contact

 

Image

Als gediplomeerd gewichtsconsulent geef ik voedingsadviezen voor een heel diverse groep cliƫnten. Dit zijn mensen met een onregelmatig leefpatroon of werktijden, over- of ondergewicht, mensen die veel sporten of juist fysieke klachten hebben door hun voeding.

Afhankelijk van de vraagstelling behoort een enkel consult of een langer behandelplan tot de mogelijkheden. Veelal wordt hierin ook een vergoeding verstrekt door de ziektekostenverzekeraar.

Het gewicht, maar ook sportprestaties, kunnen aanzienlijk verbeterd worden door een juiste voeding en goede dosering en timing van eten. Naast een goed voedingsadvies gaat het vaak ook om het mentale aspect van het veranderen van een gedrag- of leefpatroon.

Juist hierin ligt mijn toegevoegde waarde. Samen met mijn cliƫnten kijk ik op welke manier we een programma kunnen opzetten dat voor een optimale motivatie zorgt. Gezond afvallen zonder bewegen is bijna niet mogelijk. Veelal betekent dat ik ook een combinatie met hardlopen of een ander vorm van fysieke inspanning voorstel. Mijn bedrijf heet immers Move to Shape.


"De professionele aanpak van Rosa heeft mij geholpen om vanuit een overgewichtsituatie naar een gezond voedingspatroon over te gaan, zonder dat ik alleen maar slablaatjes hoef te eten. Verder krijg ik veel persoonlijke aandacht en weet Rosa mij heel positief te motiveren."

Design:www.uweigenwebpagina.nl